WAAR

Parking

De parking bevindt zich in de Groendreef, 9880 Aalter (industrieterrein). Bij het rijden richting de Groendreef volg je de bordjes Parking en eens u daar bent zullen er parkeerwachters staan om u verder te helpen. Gelieve zo ver mogelijk door te rijden tot u de parkeerwachters tegen komt. Vanaf daar is het nog slechts een mini wandeling tot je op het evenement bent.

Kiss & Ride

Om de Kiss & Ride te bereiken, rijdt u van de Knokkebaan richting Brug-Zuid. U rijdt door tot het kruispunt met Kattenberg en Manewaarde waar onze Kiss & Ride zich bevindt. Het gehele traject staat duidelijk aangeduid door onze pijlen. Eens u daar bent geeft u nog snel een kusje en dan feesten maar! Het verlaten van de Kiss & Ride gebeurt vervolgens via Manewaarde. Wanneer u iemand komt ophalen kan dit ook bij de Kiss & Ride zone gebeuren.

Fietsenparking

Indien u met de fiets komt hebben wij voldoende fietsenparking voorzien op 2 min wandelen van het terrein zelf. Aan het begin van de kattenberg is er een fietsenparking voorzien. Wanneer u toekomt op de fietsenparking zullen er mensen klaar staan die jou een plaatsje voor je fiets zullen toewijzen.